Невзоров: "Первый канал" – це концерн такої сили, який зробить Малахова з кого завгодно

Невзоров: Малахов нащось піддався на якусь дурну інтригу й спробував звалити
Фото: Alexander Nevzorov / Facebook

Звільнення російського телеведучого Андрія Малахова з "Первого канала" не був його ініціативою, уважає російський публіцист Олександр Невзоров.

Звільнення із російського "Первого канала" ведучого ток-шоу "Пусть говорят" Андрія Малахова стався не з ініціативи Малахова, а через півроку телеканал розкрутить йому повноцінну заміну. Таку думку висловив російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

"Не хочу я на цю тему, чесно кажучи, говорити, тому що дуже добре ставлюся до Малахова. І розумію, що Андрійко настільки не конфліктна, настільки беззлобна, настільки не здатна до радикальних, різких, лютих рішень людина, що явно не він був ініціатором всієї цієї історії. Я не можу зрозуміти, хто надів його на руку і ляльководить, а головне, за яким чортом, так?" – заявив він.

Публіцист зазначив, що ситуація ніяк не зміниться від того, куди піде Малахов.

"Повірте, "Первый канал" – це концерн такої сили, який зробить Малахова з кого завгодно. Ось просто абсолютно з кого завгодно. Через півроку це буде новий Малахов із такою самою абсолютно резонансною силою серед мільйонів і десятків мільйонів усіх домогосподарок і всіх любительок покопатися в чужих трусах, долях, біографії, бідах або спробувати на смак чужі сльози, так? Це спеціальний жанр. Але повірте, цим жанром не важко опанувати. І дуже шкода, що така успішна людина як Малахов у цьому своєму жанрі... де він міг би бути й сяяти до старості... він нащось піддався на якусь дурну інтригу й спробував звалити", – заявив Невзоров.

10 серпня студію програми "Пусть говорят" залишила команда, яка працювала з Малаховим. Причиною звільнення телеведучого називають його намір взяти декретну відпустку у зв'язку з вагітністю дружини Наталії Шкулевої та небажанням керівництва каналу її надати.