Пасажирка літака, що прилетів до Москви із Криму, погрожувала після приземлення підірвати лайнер

У "Домодєдово" повідомили, що у зв'язку із ситуацією було залучено співробітників силових структур та екстрених служб аеропорту
Фото: ru.wikipedia.org

Вибухового пристрою в жінки, яка погрожувала підірвати літак у московському аеропорту "Домодєдово", не виявили. Пасажирку затримали, повідомляє "Інтерфакс".

Пасажирка літака авіакомпанії S7, що прилетів у московський аеропорт "Домодєдово" з анексованого Криму, заявила після приземлення, що може підірвати лайнер. Про це 30 січня повідомило агентство "Інтерфакс" із посиланням на пресслужбу аеропорту.

Екіпаж діяв за інструкцією, було залучено співробітники силових структур та екстрених служб аеропорту, додали у пресслужбі.

За даними джерела агентства, жінка поводилася неадекватно й заблокувала прохід між рядами. Вона не підпускала до себе членів екіпажу та інших пасажирів. Водночас вимог вона не висувала.

Пасажирка була п'яною, стверджує співрозмовник агентства.

У підсумку, вибухового пристрою не виявили, у сумці жінки були тільки її особисті речі. Пасажирку затримали, її доправлять на токсикологічну й судово-психіатричну експертизу, розповів інсайдер.

Росія анексувала Крим після незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна і більшість країн світу. Наразі між материковою Україною і Кримом діє контрольно-пропускний режим, а Київ де-факто не контролює півострова.