Pink повідомила, що перехворіла на COVID-19 разом із трирічним сином

Співачка закликала всіх дотримуватися карантину і залишатися вдома
Фото: ЕРА

Американська співачка Pіnk заявила, що зараз її тести на коронавірус негативні. Вона підкреслила, що COVID-19 – реальна й серйозна хвороба, та закликала залишатися вдома.

Американська співачка Pink на своїй сторінці в Instagram повідомила, що заразилася коронавірусною інфекцією.

"Два тижні тому у мого трирічного сина Джеймсона та в мене були симптоми COVID-19. На щастя, наш сімейний лікар мав доступ до тестів, вони дали позитивний результат. Моя сім'я вже самоізолювалася, і ми продовжували робити це протягом останніх двох тижнів, дотримуючись вказівок лікаря. Усього кілька днів тому ми пройшли повторне тестування, яке, на щастя, виявилося негативним", – написала співачка.

Вона підкреслила, що COVID-19 – реальна й серйозна хвороба, та нагадала, що вона вражає молодих і старих, здорових і хворих, багатих і бідних. Співачка закликала всіх дотримуватися карантину й залишатися вдома.

Pink додала, що пожертвувала по $500 тис. надзвичайному фонду госпіталю Темпл у Філадельфії і кризовому фонду COVID-19 мера міста Лос-Анджелеса.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на сьогоднішній ранок коронавірусною інфекцією в усьому світі заразилося 1 099 389 осіб, кількість померлих сягнула 58 901, вилікувалося 226 603 осіб.

У США інфіковано 277 965 осіб, 7157 померли, 9863 одужали.