Пєсков про виклик Навального на поєдинок главою Росгвардії: Іноді з безсовісним наклепом можна боротися будь-якими способами

Пєсков (на фото) прокоментував звернення Золотова до Навального
Фото: ЕРА

11 вересня глава Росгвардії Віктор Золотов викликав на поєдинок російського опозиційного політика Олексія Навального і пообіцяв зробити з нього "гарну соковиту відбивну". Спікер президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не розцінює слова Золотова як погрозу опозиціонеру.

Глава Росгвардії Віктор Золотов не погоджував із Кремлем свого звернення до російського опозиційного політика Олексія Навального, у якому викликав опозиціонера на поєдинок, сказав журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє РБК.

Спікер наголосив, що "іноді з безсовісним наклепом можна боротися будь-якими способами". На думку Пєскова, якщо йдеться про "дійсно безсовісний наклеп, який є не чим іншим, як порушенням чинного законодавства, звичайно, краще такий наклеп викоренити".

Прес-секретар російського президента додав, що не розцінює слова Золотова як погрозу Навальному.

23 серпня Фонд боротьби з корупцією опублікував розслідування, у якому йдеться про те, що керівництво Росгвардії "обкрадає свою армію, буквально витягаючи шматок їжі з рота бійця". Навальний заявив, що продукти для співробітників відомства закуповують великими оптовими партіями, але не просто за завищеними цінами, а за цінами вищими, ніж у московських магазинах уроздріб.

У відповідь на це Золотов звинуватив Навального в наклепі й викликав політика на поєдинок.