Поліція відпустила під підписку про невиїзд підозрюваного в нападі на голову московського штабу Навального – ЗМІ

Ляскін про підозрюваного: Я не готовий сказати, що саме цей чоловік на мене нападав
Фото: Nikolay Lyaskin / Facebook

Голова московського штабу Олексія Навального Микола Ляскін під час процедури впізнання не зміг вказати на Щербакова як на чоловіка, що напав на нього, пише ТАСС, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Підозрюваного в нападі на голову московського штабу Олексія Навального Миколу Ляскіна 22 вересня відпустили під підписку про невиїзд, повідомляє російське агентство ТАСС із посиланням на джерела, близькі до слідства.

Щербакова (підозрюваного у нападі. – "ГОРДОН"), згідно з даними джерела, відпустили з відділення поліції, оскільки минуло 48 годин із моменту його затримання.

Також повідомляють, що Ляскін 21 вересня під час процедури впізнання не зміг указати на Щербакова як на чоловіка, що напав на нього.

15 вересня Ляскін заявив, що на вулиці Гіляровського в Москві невідомий побив його металевою трубою, після чого втік. Відповідно до медичного висновку, у потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій і садно м'яких тканин потиличної ділянки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 КК РФ (хуліганство)

Поліція затримала підозрюваного. Російські ЗМІ повідомили, що в нападі на голову московського штабу Навального підозрююють 36-річного уродженця Ленінградської області, який раніше був судимий, а також перебував під наглядом психіатра.

Під час надання свідчень затриманий заявив, що Микола Ляскін запропонував йому $2,5 тис. за інсценування нападу. Ляскін написав у Facebook, що те, що сталося, нагадує йому провокацію.