Прес-секретар Трампа звинуватила журналіста CNN у "неналежній поведінці"

Сандерс звинуватила Акосту в неналежній поведінці стосовно молодої жінки стажиста Білого дому

Фото: EPA

Прес-секретар президента США Дональда Трампа Сара Сандерс звинуватила журналіста CNN Джима Акосту в "неналежній поведінці" і на підтвердження виклала у Twitter відео, але користувачі мікроблогу запідозрили, що відео підроблене.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс звинуватила кореспондента американського телеканала CNN Джима Акосту, раніше позбавленого акредитації, у "неналежній поведінці" стосовно "молодої жінки, яка працює в Білому домі стажистом". Про це Сандерс написала у Twitter.

На підтвердження своїх слів вона виклала коротке відео з прес-конференції. За словами стажиста, журналіст навмисно торкався її тіла, коли вона намагалася забрати у нього мікрофон.

Користувачі Twitter у коментарях звинуватили Білий дім у підробленні відео, оскільки монтаж кадрів і їхня безладність видалися читачам підозрілими.

Напередодні Акосту позбавили акредитації в Білому домі після суперечки з Трампом. Телеканал пов'язав це з незручними запитаннями, які журналіст ставив американському лідерові.

7 листопада на прес-конференції журналіст CNN посперечався з Трампом. Американський президент назвав співробітників телеканала "ворогами народу", а Акосту – "жахливою людиною".