Путін побажав, щоб росіяни відчули зміни на краще

Путін: Помічників у нас ніколи не було й не буде
Фото: ЕРА

Росії у 2019 році необхідно розвязати чимало нагальних завдань в економіці, науці й технологіях, медицині, освіті та культурі, зазначив президент РФ Володимир Путін у новорічному зверненні.

У новорічному зверненні до громадян Росії президент Володимир Путін побажав їм у 2019 році "відчути зміни на краще". Його слова процитував сайт Кремля.

"Нам необхідно розв′язати чимало нагальних завдань в економіці, науці й технологіях, в охороні здоров'я, освіті та культурі і, головне, крок за кроком домагатися підвищення добробуту та якості життя, щоб усі громадяни Росії, кожен із нас уже наступного року відчув зміни на краще", – сказав Путін.

За його словами, зробити це можна "тільки разом".

"Помічників у нас ніколи не було й не буде. І тому нам важливо бути згуртованою, єдиною, сильною командою. І нехай дружба та добрі надії, які об'єднують усіх зараз, супроводжують нас у майбутньому, допомагають у роботі, у досягненні спільних цілей", – зазначив президент РФ.

У зверненні Путіна немає згадок про обвалення під'їзду в багатоповерховому будинку в Магнітогорську, жертвами якого стали, станом на 22.00 за московським часом (21.00 за Києвом), четверо осіб.