Путін заявив, що контактував з Обамою щодо ситуації в Україні

Путін розповів, що спілкувався з Обамою
Фото: EPA

Російський президент Володимир Путін у 2015 році заявив, що він обговорював із 44-м президентом США Бараком Обамою проблеми двосторонніх відносин РФ і США, ситуацію на Близькому Сході та в Україні.

Президент Росії Володимир Путін в інтерв'ю американському кінорежисеру Оліверу Стоуну розповів, що перебував в постійному контакті з 44-м президентом США Бараком Обамою щодо ситуації в Україні. Фрагмент інтерв'ю із Путіним за 2015 рік опублікували 14 червня на каналі Showtime.

"Можна сказати, що ми постійно контактували телефоном з Обамою. У нас були різні оцінки, та й тепер вони різні щодо причин кризи на Україні та її перебігу", – сказав російський президент.

Він додав, що "кілька днів тому" обговорював з Обамою проблеми двосторонніх відносин РФ і США, ситуацію на Близькому Сході та в Україні.

"Діалог має діловий характер. Діалог зацікавлений, не конфронтаційний зовсім. Він думає, оцінює реальну ситуацію, із чимось погоджується, із чимось не погоджується. Ми знаходимо точки дотику щодо деяких складних питань, тож це корисний діалог", – заявив Путін.

Відео: SHOWTIME / YouTube

Прем'єра першої з чотирьох серій фільму про Путіна відбулася 12 червня на телеканалі Showtime. Друга серія вийшла 13 червня.

У Росії картину покаже "Первый канал", починаючи з 19 червня.