Путін заявив, що збірна Хорватії продемонструвала "дуже добрий футбол, дуже добру якість гри"

Путін: Обидві команди були чудовими, грали у відкритий футбол, атакувальний
Фото: kremlin.ru (архів)

Президент Росії Володимир Путін заявив, що "просто милувався цим футбольним спектаклем", відповідаючи на запитання, за кого він уболівав у фіналі чемпіонату світу з футболу.

Президент Росії Володимир Путін привітав збірну Хорватії із другим місцем на чемпіонаті світу з футболу 2018 року, повідомляють 15 листопада на сайті Кремля.

"Сьогоднішній матч був прекрасним. Думаю, ви зі мною погодитеся. 4:2 у фіналі – я щось такого не пам'ятаю, та й мало хто може пригадати. Упевнений, що в усіх любителів спорту та футболу в усьому світі руки тремтіли протягом усього матчу. Обидві команди були чудовими, грали у відкритий футбол, атакувальний. І я впевнений, сподобалося всім. Мені теж!" – заявив Путін на зустрічі із журналістами після фіналу ЧС 2018.

За його словами, президент Хорватії Колінда Грабар-Китарович "дуже хвилювалася... навіть заплакала у зв'язку з усім, що відбулося".

"Однак усі щасливі, раді. І для хорватської команди, яка демонструє, на мою думку, дуже добрий футбол, дуже добру якість гри, це теж значне досягнення – друге місце на першості світу. Ми їх усіх вітаємо", – продовжив президент Росії.

Відповідаючи на запитання, за кого він уболівав у фіналі, Путін сказав: "Я просто милувався цим футбольним спектаклем".

ЧС із футболу у РФ тривав від 14 червня до 15 липня 2018 року. Фінальний матч між збірними Франції та Хорватії 15 липня на московському стадіоні "Лужники" завершився перемогою Франції з рахунком 4:2.