Роналду усунули від матчів збірної Португалії після поновлення справи про зґвалтування

Сантуш заявив, що збірна Португалії поки гратиме без Роналду
Фото: ЕРА

Тренерський штаб футбольної збірної Португалії не викликав лідера команди Кріштіану Роналду на матчі проти Польщі та Шотландії. У США проти зірки футболу розслідують справу про зґвалтування.

Володаря "Золотого м'яча" Кріштіану Роналду не викликали на збір національної команди Португалії перед матчем Ліги націй проти Польщі (11 жовтня) і товариською зустріччю проти Шотландії (14 жовтня). Про це на прес-конференції в Лісабоні 4 жовтня повідомив головний тренер чемпіонів Європи Фернанду Сантуш, інформує сайт Федерації футболу Португалії.

"Після розмови між гравцем, президентом федерації і тренерами ми дійшли згоди, що Кріштіану не буде викликано на цей і наступний збори", – сказав Сантуш, додавши, що не стане вдаватися у "приватні подробиці".

Відмова збірної від послуг Роналду сталася на тлі повідомлень зі США про поновлення слідства у справі про зґвалтування, у якій фігурує футболіст.

Позов проти португальця подала американка Кетрін Майорга. За словами жінки, Роналду зґвалтував її 13 червня 2009 року в готельному номері в Лас-Вегасі. Футболіст назвав обвинувачення вигаданими.