Слідчий комітет РФ спростував версію, що пілота вертольота, під час аварії якого загинув заступник генпрокурора Росії, застрелили

Вертоліт упав 3 жовтня
Фото: Следственный комитет / Twitter

Радіостанція "Говорит Москва" повідомила, що пілота вертольота AS-350, під час аварії якого загинув заступник генерального прокурора Росії Саак Карапетян, убили до аварії двома пострілами у спину. У Слідчому комітеті РФ заявили, що ні в кого із загиблих в авіакатастрофі вогнепальних поранень не виявлено.

Інформація про те, що пілота вертольота AS-350, під час аварії якого загинув заступник генерального прокурора Росії Саак Карапетян, було вбито до аварії двома пострілами у спину, не відповідає дійсності. Про це ТАСС заявила офіційний представник Слідчого комітету РФ Наталія Петренко.

Вона наголосила, що "ні у кого із загиблих в авіакатастрофі вогнепальних поранень не виявлено".

Вертоліт упав 3 жовтня поблизу села Вонишево Солигалицького району Костромської області.

Видання "Коммерсантъ" заявило, що серед уламків вертольота знайдено останки чотирьох осіб, водночас у польотному листі було лише три прізвища.

Радіостанція "Говорит Москва", посилаючись на джерело в силових відомствах, повідомила, що пілота гелікоптера убили до аварії двома пострілами у спину.