Собчак стала генпродюсером телеканала, який входить у "Газпром-Медіа"

Собчак тепер працює в "Газпром-Медіа"
Фото: gazprom-media.com

Російська телеведуча й екс-кандидат у президенти РФ Ксенія Собчак стала гендиректором телеканала "Супер", який входить у холдинг "Газпром-Медіа".

У медіа-холдингу "Газпром-Медіа" повідомили, що телеведучу Ксенію Собчак призначили генеральним продюсером телеканала "Супер", який входить у холдинг.

"Собчак призначили генеральним продюсером телеканала "Супер". Разом з іншими генеральними продюсерами вона буде займатися програмним наповненням каналу. Собчак відповідатиме за розвиток низки проектів на телеканалі. Крім того, планують, що Собчак братиме участь у проектах для сегмента розважального телебачення", – ідеться в повідомленні.

У холдингу нагадали, що федеральний розважальний телеканал "Супер" розпочав мовлення в січні 2018 року.

"Успішний запуск ефірного телеканала "Супер" став однією з головних подій на телевізійному ринку", – зазначили в "Газпром-Медіа".

Канал позиціонують як комедійний, основою його сітки є серіальний контент виробничої компанії "Газпром-Медіа" Yellow, Black and White.

Навесні 2018 року Собчак брала участь у виборах президента РФ під гаслом "Проти всіх". На зустрічі з виборцями вона підкреслила, що виступає проти "цієї влади, проти [президента Володимира] Путіна".

Вибори виграв Путін, Собчак набрала 1,67% голосів виборців.