"Таким, як Доренко, треба вибивати зуби". Байкер Хірург розповів про бійку із журналістом

Залдостанов образився на критику Доренка
Фото: ЕРА

Лідер мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов (Хірург) стверджує, що одного разу в Кремлі вдарив журналіста Сергія Доренка, помстивши за образливу фразу про клуб.

Лідер мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов, він же Хірург, в ефірі радіостанції НСН 30 липня розповів, як одного разу вдарив журналіста Сергія Доренка на прийомі в Кремлі.

"У свій час після його образ в ефірі на адресу мотоклубу я подзвонив і попередив його: "Спеціально бігати за тобою не буду, але якщо зустрінемося, не ображайся". І коли ми все-таки зустрілися на одному високому прийомі в Кремлі, то я свого слова дотримав", – заявив Хірург.

Очевидці підтвердили факт бійки в холі Кремля у листопаді 2014 року. За їхніми словами, коли Доренко піднявся, байкер пообіцяв прийти до нього на передачу.

"Пристрасть Доренка до гучних, але порожніх театральних викриттів давно відома. Є люди, із якими я волію не розмовляти, а вибивати зуби. Доренко до таких і належить", – сказав Залдостанов.

У 2012 році у своєму відеоблозі YouTube Доренко назвав членів клубу "Нічні вовки" "педикуватими команчами Саші Хірурга".