Трамп змінив голову передвиборчого штабу

Трамп хоче переобратися на другий строк
Фото: ЕРА

За три місяці до виборів кандидат на пост президента США і чинний глава держави Дональд Трамп перевів свого начальника виборчого штабу Бреда Парскейла на іншу роботу.

Президент США Дональд Трамп, який іде на другий строк, змінив голову свого передвиборчого штабу за три з чимось місяці до виборів. Про це він 15 липня повідомив у Twitter.

"Радий повідомити, що Білла Стіпена призначено на посаду менеджера кампанії. Бред Парскейл, який був зі мною протягом дуже довгого часу і керував нашими чудовими цифровими та інформаційними стратегіями, залишиться в цій ролі як старший радник кампанії. Обидвоє активно брали участь в нашій історичній перемозі 2016 року, і я з нетерпінням чекаю на другу спільну перемогу, велику і дуже важливу", – написав Трамп.

Стіпен раніше працював директором Білого дому з політичних питань, із грудня 2018 року обіймав посаду політичного радника передвиборчого штабу Трампа.

2016 року Трамп також улітку напередодні виборів змінив керівника штабу, призначивши на цю посаду політтехнолога Пола Манафорта. Однак скандал з оприлюдненням даних "амбарної книги" української Партії регіонів змусив тодішнього кандидата у президенти від республіканців уже за два місяці знизити статус Манафорта – менеджеркою виборчої кампанії стала Келліенн Конвей.