У Кремлі почали вимірювати температуру всім відвідувачам Путіна – журналіст

Перед зустріччю з Путіним тепер перевірятимуть температуру тіла відвідувачів
Фото: EPA

Усім відвідувачам заходів за участю президента РФ Володимира Путіна вимірюють температуру через епідемію, повідомив російський журналіст Антон Желнов.

У Кремлі змінилися правила огляду учасників заходів за участю президента Росії Володимира Путіна. Крім стандартної перевірки документів на вході, у відвідувачів почали вимірювати температуру тіла. Про це 6 лютого написав на своїй сторінці у Facebook журналіст "Дождя" Антон Желнов.

"І про епідемію. У Кремлі тепер додали нову процедуру перевірки – людину з тепловізором у руках, яка вимірюватиме вам температуру", – написав журналіст.

Російська віцепрем'єрка Тетяна Голікова уточнила, що такий захід не пов'язаний із китайським коронавірусом. Температуру у відвідувачів перевіряють через епідемію грипу, уточнює "Інтерфакс".

Станом на 6 лютого в Китаї жертвами нового коронавірусу стало 563 людини, у 31 провінції країни підтверджено 28 018 випадків зараження. За межами Китаю станом на 5 лютого було зареєстровано 191 випадок захворювання у 24 країнах, одна людина померла.