У Магнітогорську рятувальники завершили пошук загиблих унаслідок вибуху, знайдено тіла 39 людей

У ніч на 31 грудня 2018 року в Магнітогорську прогримів вибух у житловому будинку
Фото: ЕРА

У міністерстві з надзвичайних ситуацій РФ заявили про закінчення пошуково-рятувальної операції в Магнітогорську Челябінської області, роботи переходять в інженерно-будівельну стадію.

У Магнітогорську Челябінської області РФ завершилася пошуково-рятувальна операція на місці вибуху й обвалення під'їзду багатоповерхового будинку. Людей під завалами не лишилося. Про це повідомив перший заступник глави міністерства з надзвичайних ситуацій РФ Олександр Чупріян, пише ТАСС.

Кількість загиблих становить 39 осіб, шестеро людей залишаються в лікарнях.

Він розповів, що операція відбувалася під загрозою обвалення конструкцій будинку, "коливання стіни доходило до трьох сантиметрів". Тепер роботи переходять в інженерно-будівельну стадію.

Чупріян зазначив, що рятувальники продовжать шукати під завалами домашніх тварин.

У ніч на 31 грудня 2018 року в Магнітогорську прогримів вибух у житловому будинку, обвалився один із під'їздів 10-поверхової будівлі. Причиною трагедії називають вибух побутового газу. Рятувальні роботи тривають уже четверту добу. Уранці 3 січня з-під завалів витягли тіло 38-ї жертви трагедії, повідомлялось, що доля ще трьох мешканців будинку невідома.