"У мене не було злого умислу". Джонні Депп попросив вибачення за жарт про вбивство Трампа

Депп назвав поганим жарт про Трампа
Фото: EPA

Американський актор Джонні Депп заявив, що жартом про вбивство президента США Дональда Трампа намагався лише розважити публіку, а не нашкодити комусь.

Американський актор Джонні Депп попросив вибачення за жарт про вбивство президента США Дональда Трампа. Його заяву опублікував журнал People.

Актор зазначив, що просить вибачення за "поганий жарт, який минулого вечора намагався в поганому смаку вимовити" на адресу президента. Він додав, що він вийшов не таким, яким передбачався. Депп підкреслив, що у нього "не було злого умислу".

Він додав, що намагався лише розважити публіку, а не нашкодити комусь.

Депп пожартував про вбивство Трампа на музичному фестивалі Гластонбері у Великій Британії.

"Чи можна привести сюди Трампа? Я думаю, йому потрібна допомога. Це потрапить у пресу і це буде жахливо, але я хочу, щоб ви взяли участь. Коли востаннє актор убивав президента?" – запитав Депп у публіки.

Заступник прес-секретаря Білого дому Сара Сандерс заявила CNN, що Трамп засуджує насильство у всіх формах, і висловила жаль, що "інші, такі як Джонні Депп, не наслідували його прикладу".

14 квітня 1865 року 16-й президент США Авраам Лінкольн був убитий на виставі "Наш американський кузен" у Вашингтоні. Глава держави був поранений пострілом у голову з пістолета прихильником південців, актором Джоном Вілксом Бутом.