У Москві обпоїли і пограбували футбольного оглядача BBC

У Росії пограбували кореспондента, який приїхав на ЧС 2018
Фото: ЕРА

Громадянин Великобританії приїхав у Росію для висвітлення чемпіонату світу з футболу. У Москві його пригостили кавою, після чого британець знепритомнів і отямився біля станції метро без телефона і гаманця.

У московському таксі обпоїли і обікрали футбольного оглядача британської BBC, пише "Интерфакс" із посиланням на поінформоване джерело.

У BBC підтвердили "Интерфаксу", що у Москві з їхнім працівником стався інцидент, однак з їхнім кореспондентом уже все гаразд і він продовжує роботу. Імені потерпілого не уточнюють.

Джерело "Интерфакса" повідомило, що громадянин Великобританії 1974 року народження приїхав у Росію, щоб висвітлювати чемпіонат світу з футболу. У ніч із 5 на 6 липня він викликав таксі від Большого театру у Москві. В автомобілі йому запропонували каву. Журналіст випив напій, після чого знепритомнів і отямився біля метро "Динамо" без мобільного телефона і гаманця.

У британця вкрали приблизно £1 тис. Пізніше з його банківської картки списали ще понад £500. Потерпілий звернувся у поліцію.

За даними "Дождя", поліція встановила автомобіль, у який сів співробітник BBC. Одного із підозрюваних затримали. Поліція продовжує пошук його спільника.