У Раді Федерації допустили припинення мовлення в Росії Deutsche Welle

Сенатор: Deutsche Welle перейшла вже всі межі журналістської етики
Фото: ЕРА

Російський сенатор Ігор Морозов уважає, що публікації німецької медіа-компанії Deutsche Welle щодо російської тематики мають антиросійський характер.

Комісія Ради Федерації з інформаційної політики має намір звернутися в органи контролю з пропозицією перевірити діяльність німецької медіа-компанії Deutsche Welle. У разі, якщо вона не буде відповідати російському законодавству, ліцензію у компанії можуть відкликати. Про це заявив російський сенатор Ігор Морозов, пише "РИА Новости".

На думку сенатора, Deutsche Welle "перейшла вже всі межі журналістської етики", а публікації компанії мають образливий характер.

Морозов підкреслив, що такі, присвячені російській тематиці, публікації з'являються на тлі "атак" урядів цілої низки країн на телеканал Russia Today.

Він додав, що Росія довго мовчала у відповідь на поширення русофобських та антиросійських настроїв, а тепер має "йти вперед".

29 червня Роскомнагляд пригрозив зупинити роботу французького телеканала France24. Погроза припинити мовлення каналу надійшла наступного дня після того, як французький регулятор зробив попередження пропагандистському мовцеві RT France.