У Росії наклала на себе руки 14-річна дівчинка, яка написала лист Путіну

Загибла написала передсмертну записку, у якій просить нікого у своїй смерті не звинувачувати
Фото: pixabay.com (архів)

Школярка написала лист президентові РФ Володимиру Путіну про низьку зарплату своєї матері, яка працює санітаркою в лікарні російського міста Сафоново Смоленської області. Після цього головний лікар викликав жінку для розмови, а та, зі свого боку, суворо насварила дочку.

У російському місті Сафоново Смоленської області наклала на себе руки 14-річна дівчинка, яка поскаржилася президенту РФ Володимиру Путіну на низьку зарплату своєї матері. Про це 20 листопада повідомляє "Радио Свобода".

Дівчинка також скаржилася на цькування у школі. Вона була інвалідом із зору, однокласники дражнили її "циклопом", ідеться в матеріалі "Смоленской народной газеты".

Газета зазначає, що ще з 2015 року школярка писала в соціальних мережах статуси про самотність. Незадовго до загибелі з'явився статус "Чому ви всі такі злі?".

За непідтвердженою інформацією, у загиблої було знайдено передсмертну записку, у якій вона просить нікого у своїй смерті не звинувачувати.

У групі "Плохие новости" у "ВКонтакте" повідомляють, що дівчинку звуть Наташа. Вона повісилася в під'їзді багатоквартирного будинку №5 на вулиці Революційній, її тіло виявив сусід.

"Деякий час тому Наташа поскаржилася в адміністрацію Володимира Путіна на мізерну зарплату її мами, яка працює санітаркою в місцевій лікарні. Як розповів співрозмовник, минулої п'ятниці головний лікар медичного закладу викликав жінку на килим. Дівчинка дістала від матері прочухана, що також залишило глибокий шрам на дитячій душі", – ідеться в повідомленні.

Скріншот: ПЛОХИЕ НОВОСТИ / "ВКонтакте"