У США наклав на себе руки мільярдер, якого обвинуватили в секс-торгівлі неповнолітніми – ЗМІ

У камері СІЗО Епштейн чекав суду
Фото: ЕРА

Американський мільярдер Джеффрі Епштейн, якого обвинувачували в сексуальній експлуатації неповнолітніх, помер у в'язниці у США. За даними видання The New York Post, він наклав на себе руки.

Американський фінансист і мільярдер Джеффрі Епштейн, якого минулого місяця у США обвинуватили у педофілії та секс-торгівлі неповнолітніми, наклав на себе руки в камері СІЗО Мангеттена. Про це сьогодні повідомило видання The New York Post із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

66-річного Епштейна виявили непритомним у своїй камері з ознаками удушення.

Епштейна заарештували 6 липня за обвинуваченням у сексуальному насильстві над десятками дівчат у період між 2002-м і 2005 роком. У документі було зазначено, що він створив мережу для сексуальної експлуатації десятків підлітків за допомогою численних спільників, які надавали йому сприяння у здійсненні цих злочинів. Епштейн свою провину заперечував.

У разі визнання судом провини Епштейну загрожувало ув'язнення строком до 45 років.

До скандалу виявилися залученими відомі люди, зокрема політики. Епштейна вважали другом двох президентів США – Білла Клінтона та Дональда Трампа. Після скандалу обидва зв'язок із мільярдером заперечували.

За даними видання The Guardian, британський принц Ендрю також фігурував у матеріалах справи Епштейна. Він нібито "торкався грудей молодої жінки" в особняку мільярдера.