У Великобританії на аукціоні продали Range Rover, що належав королівській сім'ї

Автомобіль пішов із молотка за £101 тис.
Фото: silverstoneauctions.com

Позашляховик Range Rover, на якому їздили чоловік королеви Єлизавети II принц Філіп, принц Уельський Чарльз і принцеса Діана, коштував неназваному покупцеві £101 тис.

22 липня на аукціоні Silverstone Classic Sale 2018 у Великобританії продали автомобіль класу люкс Range Rover випуску 1975 року, який раніше належав британській королівській сім'ї. Про це повідомляє прес-служба Silverstone Auctions.

Позашляховик, на якому їздили чоловік королеви Єлизавети II принц Філіп, принц Уельський Чарльз і принцеса Діана, коштував неназваному покупцеві £101 тис. (3,5 млн грн).

У Silverstone Auctions розповіли, що машину знайшли випадково на фермі у Вустері (графство Вустершир) 2013 року. Постачальник компанії зазначив, що автомобіль був у "жалюгідному стані". Належність Range Rover королівській сім'ї підтвердив музей британської спадщини.

На реставрацію позашляховика пішло два роки та більше ніж 1000 годин. Вона коштувала £60 тис.

Видання People пише, що принцесу Діану було сфотографовано на капоті цього автомобіля під час щорічних перегонів Grand National 1982 року. Тоді вона була вагітна принцом Вільямом.