В Афінах пролунав вибух біля будівлі телеканала Skai

Жертв удалося уникнути завдяки дзвінку аноніма, який попередив про підготовку вибуху. Поліція встигла евакуювати людей, які перебували в будівлі
Фото: EPA

У будівлі місцевого телеканала Skai унаслідок потужного вибуху розбито вікна і пошкоджено фасад, вибуховою хвилею вибило вікна в житлових будинках і офісах поблизу, пошкоджено припарковані неподалік автомобілі, постраждалих немає – людей устигли евакуювати.

В Афінах у ніч на 17 грудня пролунав вибух біля офісу телеканала Skai. У будівлі вилетіли вікна, пошкоджено фасад, повідомляє інформаційне агентство Associated Press.

За даними видання, вибух був такої сили, що вибуховою хвилею вибило вікна в житлових будинках і офісах поблизу, пошкоджено припарковані неподалік автомобілі.

Під час вибуху ніхто не постраждав, оскільки невідомий зателефонував на інший телеканал і повідомив про підготовку вибуху. Поліція евакуювала всіх співробітників Skai.

Поки ніхто не взяв відповідальність за вибух.

Згідно з інформацією з камер спостереження, сумку з вибухівкою принесло двоє чоловіків, вони заклали бомбу біля металевого відбійника на дорозі з інтенсивним рухом біля узбережжя.

"Це був удар по демократії. На щастя, було завдано тільки матеріального збитку – це щастя, що ніхто не постраждав завдяки оперативним діям, яких вжила поліція", – заявила міністр громадського порядку Греції Ольга Геровасілі.