Унаслідок пожежі та вибухів на зброярні в Азербайджані поранено шість осіб

В Азербайджані горить склад зброї
Фото: Ilya Serebrennikov / Twitter

27 серпня на зброярні однієї з військових частин міністерства оборони Азербайджану почалася пожежа, яка спричинила вибухи.

Унаслідок пожежі та вибухів на зброярні однієї з військових частин міністерства оборони Азербайджану поранено шість осіб, повідомила глава прес-служби міністерства охорони здоров'я країни Лія Байрамова місцевому агентству АПА.

Вони дістали осколкові поранення. Постраждалих доправили до діагностичного центру Сіязанського району. За інформацією МОЗ, поранення легкі.

АПА повідомляє, що для розслідування пожежі створили комісію із представників міноборони, міністерства з надзвичайних ситуацій, генпрокуратури, МОЗ, міністерства внутрішніх справ, держприкордонслужби та місцевих виконавчих влад.

Кримінальну справу відкрили за статтями 223.2 і 342.2 (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних об'єктах, що спричинило тяжкі наслідки; недбале ставлення до служби, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу Азербайджану.

Сьогодні на зброярні в Азербайджані почалися пожежа й вибухи. Через це евакуювали мешканців низки прилеглих населених пунктів.