У Сирію приїхала делегація з Криму на чолі з Аксьоновим

Візит делегації з Криму триватиме два дні
Фото: glava.rk.gov.ru

Представники Сирії і Криму хочуть створити спільну судноплавну компанію і торговий будинок. Анексований Росією український півострів під час поїздки в САР представляє його "голова" Сергій Аксьонов і ще приблизно 20 чиновників.

У Сирію прибула делегація Криму разом із "главою" анексованого півострова Сергієм Аксьоновим, повідомляє його прес-служба.

До складу делегації входить приблизно 20 осіб, серед них постпред Криму при президенті Росії Георгій Мурадов. Візит делегації триватиме два дні.

"У програмі візиту заплановано зустрічі з вищим керівництвом САР, також обговорюватимуть проекти створення спільної судноплавної компанії та торгового дому. Заплановано проведення виїзної сесії ювілейного V Ялтинського форуму, переговори з представниками сирійських міністерств і відомств за участю міністра економіки і зовнішньої торгівлі Сирії Самера аль-Халіля", – ідеться в повідомленні.

Сторони планують підписати угоди про торговельно-економічну, науково-технічну і гуманітарну співпрацю між анексованим півостровом і сирійською провінцією Латакія.

У жовтні 2016 року Сирія визнала Крим частиною Росії.