Вайнштейн вилікувався від COVID-19

Вайнштейн перебував у ізоляції 14 днів
Фото: ЕРА

23 березня тест на коронавірус засудженого на 23 роки позбавлення волі американського продюсера Гарві Вайнштейна дав позитивний результат. Сьогодні стало відомо, що він вийшов з ізоляції.

Американський продюсер Гарві Вайнштейн, який відбуває покарання у в'язниці за зґвалтування і сексуальні домагання, вилікувався від коронавірусної хвороби на COVID-19. Про це повідомляє телеканал Fox News із посиланням на його представника Джуду Енгелмеєра.

За його словами, Вайнштейн перебував у ізоляції 14 днів. Чи були симптоми хвороби у продюсера, Енгелмеєр не сказав.

Про те, що засуджений американський продюсер заразився коронавірусом, керівництво виправної установи повідомило 23 березня – тест Вайнштейна на коронавірус дав позитивний результат. Адміністрація припускає, що Вайнштейн міг заразитися під час перебування у в'язниці Райкерс.

24 лютого в Нью-Йорку присяжні визнали Вайнштейна винним у злочинних діях сексуального характеру щодо однієї жінки та зґвалтуванні іншої. Обвинувачення ґрунтується на свідченнях колишньої асистентки продюсера Міріам (Мімі) Гейлі, яка заявила, що Вайнштейн примусив її до орального сексу 2006 року, і свідченнях актриси Джесіки Манн. Остання стверджує, що Вайнштейн зґвалтував її 2013 року.

11 березня суд на підставі рішення присяжних призначив 67-річному голлівудському продюсерові Гарві Вайнштейну покарання у вигляді 23 років тюремного ув'язнення.

На початку березня повідомляли, що Вайнштейну зробили операцію на серці. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, пацієнти із хворобами серця перебувають у групі ризику в разі захворювання на коронавірусну інфекцію.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня 2020 року ВООЗ оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Загальна кількість інфікованих коронавірусною інфекцією у світі станом на ранок 10 квітня сягнула 1 601 984. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, який відстежує поширення хвороби. З них 95 731 людина померла, 355 066 одужали.