Ведучу "Эха Москвы" Фельгенгауер виписали з лікарні

Фельгенгауер оперували після нападу
Фото: Tania Felgengauer / Facebook

Ведучу радіостанції "Эхо Москвы" Тетяну Фельгенгауер виписали з лікарні 2 листопада. 23 жовтня в офіс радіостанції проник громадянин Ізраїлю Борис Гріц і вдарив журналістку ножем у ділянку шиї.

Російську журналістку, ведучу радіостанції "Эхо Москвы" Тетяну Фельгенгауер виписали з лікарні. Про це "РИА Новости" повідомили в довідковій службі лікарні швидкої допомоги імені Скліфосовського.

Співрозмовник агентства уточнив, що Фельгенгауер виписали 2 листопада. Головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов підтвердив цю інформацію на своєму каналі в Telegram.

23 жовтня в офіс радіостанції "Эхо Москвы" проник громадянин Ізраїлю Борис Гріц і вдарив Фельгенгауер ножем у ділянку шиї. Нападника затримав охоронець радіостанції і передав його правоохоронним органам.

Радіоведучу прооперували.

Гріц заявив, що журналістка кілька років "сексуально домагалася" його за допомогою телепатії. Слідком РФ відкрив справу про замах на вбивство. Нападника заарештували на два місяці. Також йому призначили психіатричну експертизу.

Художник і психіатр Андрій Більжо припускав, що Гріц може симулювати психічний розлад. Журналістка Юлія Латиніна зазначала, що "використання психів – це класичний прийом із підручника спецслужб".

Президент Росії Володимир Путін заявив, що замах на Фельгенгауер не пов'язаний зі свободою слова у РФ.