Викрадачем посилок у Ростові-на-Дону виявився сортувальник "Почты России"

Посилки не дійшли до адресатів
Скріншот: RusPescaRus / YouTube

Уранці 22 липня російський рибак Антон Куренков виявив на березі річки Дон у Ростові купу сміття, що складалася з упаковок розкритих посилок, відправлених "Почтой России". У компанії заявили, що загальна вартість украдених відправлень становить кілька десятків тисяч рублів.

"Почта России" провела внутрішнє розслідування й установила, що викрадачем посилок у Ростові-на-Дону є працівник Ростовського магістрального сортувального центру, ідеться в заяві на сайті компанії.

"Громадянин, який працював на підприємстві сортувальником, забирав із викрадених посилок товарні вкладення, а упаковки від них викидав за містом. Загальна вартість украдених поштових відправлень становить кілька десятків тисяч рублів. Затриманий співробітниками поліції сортувальник підтвердив свою причетність до протиправних дій", – зазначили в "Почте России".

Генеральний директор компанії Микола Подгузов повідомив, що правопорушника звільнять, а всі матеріали за фактом розкрадань разом із заявою про скоєний злочин і персональними даними підозрюваного передадуть у правоохоронні органи для вирішення питання про порушення кримінальної справи.

У "Почте России" підкреслили, що адресатам викрадених поштових відправлень відшкодують збитки.

Уранці 22 липня російський рибак Антон Куренков виявив на березі річки Дон у Ростові купу сміття, що складалася з упаковок розкритих посилок, які мали бути доставлені адресатам державною компанією "Почта России". Серед відправлень із Китаю й інших країн (зокрема з Таїланду) він знайшов посилку своєму приятелеві. Куренков попросив уважати своє відеозвернення заявою до Роспотребнагляду та прокуратури РФ.