Зі США повертається ще 253 українці – посольство України

Літак із Нью-Йорка вже прибув у "Бориспіль"
Фото: Fly UIA / Facebook (архів)

Українці, які через епідемію коронавірусної інфекції повертаються у країну, вилетіли з Нью-Йорка, зазначили в посольстві України у США.

В Україну зі США повертається ще 253 громадянина, поінформувало 4 червня у Facebook американське посольство у Вашингтоні.

"Продовжуємо організовувати спеціальні рейси для повернення громадян зі США в Україну. Сьогодні, 3 червня (за місцевим часом. – "ГОРДОН"), з Нью-Йорка до Києва повертається ще 253 пасажири", – ідеться в повідомленні.

Згідно з розкладом на сайті аеропорту "Бориспіль", рейс із Нью-Йорка прибув сьогодні о 8.35. Пасажирів обслуговувала авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України".

Авіасполучення між країнами було перервано через епідемію коронавірусної інфекції. Україна зупинила польоти 17 березня. Головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко говорив, що авіасполучення між Україною та світом можуть відновити в червні.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 6,5 млн, із них понад 2,8 млн одужало, а 386 тис. померли. Найбільше хворих і померлих – у США.