Авіакатастрофа в Індії. Загинуло 18 осіб, як мінімум 20 поранених у критичному стані

Літак зруйнувався після падіння
Фото: EPA

Напередодні індійські ЗМІ повідомляли про 20 загиблих унаслідок аварії літака у штаті Керала, проте міністр цивільної авіації Індії Хардіп Сінгх Пурі цієї інформації не підтвердив.

Унаслідок катастрофи літака авіакомпанії Air India Express в індійському місті Кожикоде (штат Керала) загинуло 18 осіб. Про це повідомляє ANI із посиланням на міністра цивільної авіації країни Хардіпа Сінгх Пурі.

Отже, чиновник не підтвердив інформації про те, що кількість загиблих зросла до 20.

За його словами, в лікарнях залишається 127 пасажирів і членів екіпажу. Видання Hindustan Times із посиланням на медичне джерело пише, що як мінімум 20 постраждалих перебуває у критичному стані.

Літак, що виконував рейс із Дубая, зазнав аварії під час приземлення увечері 7 серпня. За інформацією управління цивільної авіації Індії, лайнер сідав в умовах сильного дощу, не скинувши швидкості. У підсумку борт пролетів повз злітно-посадкову смугу, упав у долину і розламався на дві частини.

За інформацією авіакомпанії, в літаку були 190 осіб: 184 пасажири, зокрема 10 дітей, і шестеро членів екіпажу. Унаслідок аварії загинуло обидва пілоти, решта загиблих – пасажири.