Білл Гейтс кілька разів заводив романи зі співробітницями Microsoft, поки був одруженим

Гейтс розлучився із дружиною Меліндою після 27 років шлюбу
Фото: EPA
Засновник американської компанії Microsoft Білл Гейтс заводив романи щонайменше із двома співробітницями корпорації, поки був одруженим. Про це 18 жовтня написало The Wall Street Journal із посиланням на джерело в Microsoft.

2008 року стало відомо, що Гейтс надсилав одній зі співробітниць електронні листи, у яких пропонував їй зустрічатися поза роботою.

"Попри кокетування, вони не були відверто сексуальними, але їх вважали недоречними", – сказав представник Microsoft Френк Шоу.

Прессекретарка Гейтса, Бріджит Арнольд заявила, що ці твердження "є неправдивими, переробленими чутками із джерел, які не мають прямої інформації, а в деяких випадках мають значний конфлікт інтересів".

Контекст:

Про розлучення Гейтса і його дружини Мелінди Френч Гейтс після 27 років шлюбу стало відомо 3 травня. Подружжя пояснило, що вони ухвалили таке рішення "після тривалих роздумів і великої роботи над стосунками". Білл Гейтс уточнював, що він і Мелінда більше не вірять, що зможуть разом розвиватися як пара на наступному етапі життя.

Мільярдер регулярно фліртував з іншими жінкам на роботі і спілкувався з фінансистом Джеффрі Епштейном, якого обвинувачують у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Це вплинуло на рішення пари про розлучення, повідомило 16 травня видання The New York Times.

2 серпня Reuters повідомило, що пара дійшла згоди про розподіл майна і офіційно розлучилася.