Депутат від КПРФ Рашкін попросив Слідчий комітет Росії перевірити інформацію про "корупційну імперію" Медведєва

Рашкін просить перевірити "імперію" Медведєва
Фото: Валерій Рашкін / Twitter

Депутат Держдуми Росії від КПРФ Валерій Рашкін направив у Слідчий комітет РФ, директору Федеральної служби безпеки, міністру внутрішніх справ РФ і російському генпрокурору заяву з проханням перевірити наявність "корупційної імперії" у прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва.

Депутат Державної думи РФ від Комуністичної партії Російської Федерації Валерій Рашкін попросив Слідчий комітет (СК) Росії перевірити повідомлення про можливу корупційну діяльність прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва. Копії звернення Рашкін опублікував у своєму Twitter.

Звернення депутат подав на ім'я голови СК Олександра Бастрикіна. Копії надіслав директору Федеральної служби безпеки, міністру внутрішніх справ Росії та генеральному прокурору РФ.

2 березня Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального опублікував дослідження про "корупційну імперію" прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва з назвою "Він вам не Дімон". У фонді стверджують, що прем'єр-міністр і його оточення створили злочинну схему, в основі якої благодійні фонди, якими керують друзі, однокурсники та довірені особи глави уряду.

Прес-секретар Медведєва заявила, що розслідування фонду Навального "має яскраво виражені передвиборчі риси".

10 березня Навальний повідомив, що Медведєв заблокував його в Instagram.