До лідера гурту Rammstein Ліндеманна у Росії прийшли силовики – ЗМІ

Ліндеманн приїхав на гастролі до Росії
Фото: till_lindemann_official / Instagram
У Тверській області РФ в ніч на 28 серпня силовики прийшли до готелю, де зупинився  вокаліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, який приїхав на гастролі. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело, а також Telegram-канали Baza і Mash.

За словами джерела "Інтерфаксу", перевірка силовиків "відбувалася у межах заяви". Сам Ліндеманн був присутнім у цей час у номері.

Telegram-канали опублікували світлини, імовірно, зроблені очевидцем. На них видно самого Ліндеманна в оточенні співробітника поліції та кількох чоловіків у цивільному.

За даними Baza, один з представників Rammstein влаштував конфлікт із силовиками, і його затримали.

Пізніше джерело "Інтерфаксу" повідомило, що силовики видали Ліндеманну припис про "недопущення порушення антиковідних заходів" у зв'язку із підготовкою його виступу у Тверській області.

Контекст:

29 серпня фронтмен Rammstein планує виступити на фестивалі "Макларин" на підтримку партії "Родина", йдеться на сайті заходу.

Крім того, Ліндеманн має намір виступити на фестивалі "Спасская башня", який відбуватиметься у Москві на Красній площі з 27 серпня до 5 вересня, повідомляв ТАСС.

У травні 2021 року в Росії засудили координатора штабу російського опозиціонера Олексія Навального Андрія Боровикова до 2,5 років колонії загального режиму за репост кліпу гурту Rammstein. Його засудили "за поширення порнографії через інтернет".