Дочка Пєскова: Якщо мені щось знадобиться, я просто куплю раба

Пєскова: Займаюся я злодійством
Фото: stpellegrino / Instagram

Єлизавета Пєскова, дочка прес-секретаря президента РФ, написала сатиричний пост, у якому назвала батька Дмитра Пєскова "головним мільярдером і злодієм країни".

Дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Єлизавета опублікувала у своєму Instagram сатиричний пост, у якому заявила, що утримує 13 рабів, і назвала свого батька "головним мільярдером і злодієм країни".

У підписі до фотографії, де вона урочисто сидить на троні, Пєскова написала, что це перший пост, написаний особисто нею, а не "командою холопів".

"Я чула, що люди працюють, але впевнена, що вашої холопської долі я не пізнаю. Я ніде не навчаюся, тому що тупа від народження, але це не проблема, бо диплом мені, звісно, куплять! Зрештою, якщо мені щось знадобиться, я просто куплю раба за гроші народу", – сказано в публікації.

Пєскова також описала свій режим харчування.

"Раціон складається з лобстерів, посипаних макадамією і шафраном, завалених ікрою білуги-альбіноса, і девонських крабів, – зазначила двічина. – Сподіваюся, пояснювати, що вся рідина, яка надходить у мій організм, не молодша за мої роки, не доведеться".

Свій рід занять Пєскова охарактеризовала як "злодійство".

"Займаюся я злодійством. Мені дуже пощастило, бо тато мій – головний злодій країни і навчає мене всіх тонкощів цього прибуткового мистецтва", – ідеться в повідомленні.

Вона також пожартувала, що може розмірковувати про п'ятиповерхівки, бо сама живе в шестиповерховому палаці.

Пєскова останні кілька років живе в Парижі, де навчається в бізнес-школі. Вона писала, що не розуміє, чому люди стверджують, буцімто дочка чиновника такого високого рівня, як її батько, має жити на території Російської Федерації.