Дружина Саакашвілі має намір балотуватися в мери грузинського Зугдіді

У 2016 році Рулофс балотувалася в муніципалітет Зугдіді
Фото: ЕРА

У разі перемоги на виборах мера грузинського Зугдіді дружина екс-президента Грузії Михаїла Саакашвілі Сандра Рулофс пообіцяла переїхати в місто і перетворити його на "острівець порядності".

Дружина екс-президента Грузії, колишнього голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі Сандра Рулофс збирається балотуватися в мери міста Зугдіді у Грузії. Про це 22 березня поінформувало видання "Грузия Onlinе".

Про участь Рулофс у проміжних виборах мера стало відомо на брифінгу опозиційного об'єднання "Сила в єдності". Дружину Саакашвілі згадав екс-кандидат у президенти Грузії на виборах 2018 року Грігол Вашадзе.

Він зазначив, що Рулофс може поліпшити життя жителів Зугдіді.

Сама колишня перша леді Грузії пообіцяла в разі перемоги на виборах переїхати жити в Зугдіді і перетворити місто на "острівець порядності".

Позачергові вибори мера Зугдіді мають відбудуться у травні 2019 року. Це пов'язано з тим, що попереднього міського голову Лашу Гогію затримали за хабар. Посаду мера він покинув у вересні 2018 року.

"Грузия Onlinе" нагадала, що у 2016 році Рулофс пройшла у другий тур виборів у депутати муніципалітету Зугдіді, але відмовилася від подальшої боротьби нібито через фальсифікації.

Зугдіді розташоване на заході Грузії, за 318 км від Тбілісі. Населення міста становить приблизно 43 тис. осіб.