Дружина українського репера Картрайта спланувала його вбивство – Слідком РФ

Дружина розчленувала тіло репера
Фото: kkkartrait / Instagram

Марина Кохал, яка, як вважає слідство, вбила і розчленувала свого чоловіка, уродженця України Олександра Юшка (він же – репер Енді Картрайт), планувала його вбивство заздалегідь. Незадовго до його скоєння вона придбала в аптеці медичний препарат, який згодом використала для вчинення злочину, заявили у Слідчому комітеті РФ.

У Слідчому комітеті РФ заявили, що дружина українського репера Енді Картрайта (Олександра Юшка), який проживав у Росії, заздалегідь спланувала його вбивство. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Про смерть Картрайта стало відомо 30 червня. За інформацією правоохоронців, останки тіла музиканта зберігали в холодильнику в розчленованому стані.

Про смерть музиканта в поліцію заявив юрист, який дізнався про те, що трапилося, від дружини Юшка Марини Кохал, – у розмові з ним жінка повідомила, що розчленувала тіло музиканта, який нібито помер від передозування наркотиків кілька днів тому.

"Під час розслідування кримінальної справи слідство зібрало достатню доказову базу, яка свідчить про те, що обвинувачена заздалегідь спланувала вбивство. Незадовго до його скоєння остання придбала в одній з аптек міста медичний препарат, який згодом використала для вчинення злочину. Окрім цього, встановлено, що на момент скоєння вбивства і подальшого розчленування тіла чоловіка матір обвинуваченої перебувала в зазначеній квартирі", – ідеться в повідомленні Слідкому.

14 жовтня правоохоронці провели обшуки, зокрема за місцем проживання адвоката обвинуваченої, у зв'язку з тим, що її матір після затримання дочки проживала у квартирі захисника. Під час обшуків виявлено та вилучено мобільні й інші електронні пристрої, якими користувалася матір обвинуваченої, а також інші предмети, що мають значення для слідства, додали у Слідкомі.

Енді Картрайт (справжнє ім'я артиста – Олександр Юшко) народився 1990 року в Ніжині (Чернігівська область). Він відомий як хіп-хоп-виконавець, баттл-репер і резидент розташованого в Санкт-Петербурзі майданчика Versus Battle. У РФ музикант проживав без реєстрації.

Свій перший альбом музикант випустив 2012 року.