Горбачов про Путіна: Веселощів у нього багато. І пиячить, і танцює, і літає, і плаває. Ось тільки в космос боїться

Горбачов розповів, що кілька разів зустрічався з Путіним
Фото: EPA

Колишній президент СРСР Михайло Горбачов розповів, що президент РФ Володимир Путін тричі призначав йому зустріч, але вона так і не відбулася.

Президент РФ Володимир Путін багато веселиться, сказав колишній президент СРСР Михайло Горбачов в інтерв'ю виданню "Медуза".

"Веселощів у нього багато. І пиячить, і танцює, і літає, плаває, чорт, ну все що можна робить. Ось тільки в космос боїться. Тоді ж всі будуть писати: "Володимире Володимировичу, не повертайтеся, зробіть ласку народу!" – зазначив він.

Горбачов розповів, що кілька разів зустрічався з Путіним. За словами екс-президента, у цьому не було жодного сенсу. Остання зустріч відбулася 12 червня 2017 року, у День Росії, вона була випадковою, сказав Горбачов.

"Ми йдемо з цих шатер, які в Кремлі розташовані, де святкували День Росії. Переходимо дорогою в Кремлівський палац. І раптом я дивлюся: щось мої супровідники засмикалися, зупинилися. "Що таке?" – "Путін йде". – "Ну і що?! І що з цього, хлопці? Та ви що, – кажу, – а ну пішли!" І пішов назустріч прямо, як, знаєш, у житі, буває, на доріжці зустрічаєшся – не обійдеш. Привіталися. Я кажу: "Давно не бачились". Він: "Жу-жу-жу", – він зараз багато муркає", – додав екс-президент СРСР.

За словами Горбачова, він нагадав Путіну, що той тричі призначав йому зустріч, але вона так і не відбулася.

"Після цього я зробив висновок, що я не буду напрошуватися. І після цього – все", – заявив він.

Горбачов керував Радянським Союзом з 1985 до 1991 року.

Путіна вперше обрали президентом РФ 2000 року. Його переобирали на пост глави держави у 2004 і 2012 роках.