"Горілка текла, ікру пробували". ЗМІ повідомили про рахунки на €355 тис. для російських хокеїстів за проживання на чемпіонаті світу – ЗМІ

Турнір збірна РФ залишила 17 травня
Фото: fhr.ru

Після поразки у чвертьфіналі чемпіонату світу з хокею "злі і розчаровані" російські спортсмени попрямували в ресторан, стверджують джерела видання Iltalehti.

У готелі Копенгагена російська збірна, яка зупинялася там під час чемпіонату світу з хокею, оплатила рахунки на загальну суму  €355 тис., водночас частину суми було сплачено за послуги ресторану. Про це 19 травня з посиланням на персонал готелю повідомило фінське видання Iltalehti.

Джерела видання назвали поведінку росіян у ресторані "розкішною", водночас, за їхніми словами, було замовлено багато алкоголю.

Після поразки збірної РФ у чвертьфіналі чемпіонату світу у клієнтів із Росії "горілка текла, ікру пробували". Персонал ресторану розповів, що рідко бачив таких "злих і розчарованих" клієнтів, як  того дня.

Збірна РФ залишила турнір 17 травня, програвши команді Канади в овертаймі з рахунком 4:5. У півфінал чемпіонату світу російські спортсмени не потрапили вперше за останні п'ять років.