"Хочу, щоб тіло заспокоїлося". Дочку князя Монако повторно госпіталізували з COVID-19

Князь Монако став першим главою держави у світі, у якого підтвердили зараження коронавірусом SARS-CoV-2. Його дочка заразилася за чотири місяці після одужання батька
Фото: jazmingrimaldi / Instagram

Дочка князя Монако Альбера II Жасмин Грейс Грімальді, яка заразилася коронавірусом в липні, заявила, що днями її вдруге госпіталізували після появи нових симптомів хвороби.

Позашлюбна дочка князя Монако Альбера II 28-річна Жасмин Грейс Грімальді, яка заразилася коронавірусом, 19 серпня на своїй сторінці в Instagram повідомила, що її повторно госпіталізували в клініку після того, як її стан після короткочасного поліпшення різко погіршився – з'явилися висипи, мігрень і біль у спині.

За словами дочки князя Монако, вона провела у клініці п'ять днів і зараз перебуває вдома – Грейс Грімальді зазначила: лікар призначив їй антибіотики, щоб запобігти пневмонії.

"Я просто хочу, щоб моє тіло знайшло спокій і комфорт. Біль настільки неприємний і виснажливий, що залишається тільки лежати", – розповіла вона.

Про те, що захворіла на COVID-19, донька князя Монако повідомила 15 липня у своєму мікроблозі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

My hope is to help at least one person with this video . #wearamask #staysafe #pandemic # covid19

Публікація від JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Князь Монако став першим главою держави у світі, у якого підтвердили зараження коронавірусом SARS-CoV-2. Про діагноз 19 березня повідомила пресслужба палацу. Альбер II пішов на самоізоляцію, залишившись у палаці наодинці.

29 березня монарх повідомив, що почувається набагато ліпше, хоча його ще трохи турбував кашель. 31 березня у Facebook пресслужба княжого палацу заявила, що князь Монако видужав.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в китайському місті Ухань. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса станом на 20 серпня, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 22 млн, із них понад 788 тис. осіб померли.