"Я дав слово, і я його дотримав". Грудінін збрив вуса. Відео

Грудінін не згоден з офіційними підсумками виборів
Скріншот: Максим Шевченко / YouTube

Кандидат у президенти Росії від КПРФ Павло Грудінін збрив вуса. Відповідне відео опублікував сьогодні на своєму каналі у YouTube Максим Шевченко, довірена особа Грудініна на президентських виборах у РФ. Збрити вуса Грудінін обіцяв журналісту Юрієві Дудю, якщо на виборах його результат буде менше ніж 15%. Офіційно Грудінін здобув 11,77%. На ролику, який автор називає єдиним затвердженим кандидатом від КПРФ, Грудінін збриває вуса, після чого заявляє: "Я дав слово, і я його дотримав. Хоча абсолютно переконаний у тому, що я і моя команда здобули набагато більше ніж 15% голосів виборців".

6 лютого журналіст Юрій Дудь у своїй програмі запропонував Грудініну парі: якщо кандидат від КПРФ здобуде більше ніж 15% на виборах, то журналіст поголиться наголо, якщо менше ніж 15% – Грудінін збриє вуса. "Домовилися", – відповів Грудінін, і вони вдарили по руках.

Президентські вибори у РФ відбулися 18 березня – у річницю анексії Криму.

За підсумками підрахунку 100% бюлетенів, перемогу на виборах президента РФ здобув нинішній глава держави Володимир Путін, якого підтримало 76,69% виборців. На другому місці Грудінін – 11,77% голосів, на третьому – Володимир Жириновський із 5,65%. Ксенію Собчак підтримало 1,68% виборців, Григорія Явлінського – 1,05%. Борис Титов, Максим Сурайкін і Сергій Бабурін здобули менше ніж 1% голосів.

За даними РБК, результати кандидата від КПРФ Грудініна на виборах президента Росії у 2018 році виявилися для КПРФ найгіршими в історії президентських виборів.

Грудінін заявив 18 березня, що вибори не були чесними.

Сьогодні з'явилася інформація, що він збрив вуса, але у прес-службі політика її спростували.