"Я повернуся на Батьківщину в труні, або коли в труні буде Путін". Чичваркін розповів про зустріч у Лондоні з уповноваженим при президентові РФ Титовим

Чичваркін: Ніхто не просився, ніхто і на Батьківщину не кликав
Фото: tot_samy_chichvarkin / Instagram

За словами співзасновника "Евросети" Євгена Чичваркіна, списку тих, хто попросився назад у Росію, на зустрічі з уповноваженим при президентові РФ із питань захисту прав підприємців Борисом Титовим не обговорювали.

Уповноважений при президентові Росії із захисту прав підприємців, лідер "Партии роста" й кандидат у президенти РФ Борис Титов зустрівся в Лондоні з російськими бізнесменами-утікачами. Про це повідомив в Instagram співзасновник "Евросети" Євген Чичваркін.

"Учора приїжджав Борис Титов. 3040 осіб зустрілися з ним у "Пушкін-хаусі", – написав він.

За словами Чичваркіна, списку тих, хто попросився назад у Росію, на зустрічі ніхто не обговорював, "ніхто не просився, ніхто і на Батьківщину не кликав".

"Заздалегідь просив не заносити мене до жодних списків. Я повернуся на Батьківщину в труні, або коли в труні буде Путін (президент РФ Володимир Путін. – "ГОРДОН")", – підкреслив бізнесмен.

На його думку, після президентських виборів бізнес у Росії "будуть грабувати й тиснути з особливим цинізмом".

"Приватний бізнес Путіну не потрібен. Восени врублять верстат й обмежать обіг валюти. Ми чекаємо нового припливу еміграції", – додав Чичваркін.

На зустрічі з Титовим, за даними "РИА Новости", також були присутні колишній співвласник холдингу "Марта" Георгій Трефілов, екс-власник банку "Траст" Ілля Юров, співвласник лондонських ресторанів Global Craftsmen Group Роман Зельман, колишній віце-президент "Роснефти" Анатолій Локтіонов, колишній топ-менеджер "Альфа-Груп" Володимир Ашурков.