"Я тебе вб'ю нах...й". Медсестри московської лікарні знущалися з пацієнтки похилого віку

Авторка відео заявила, що перед інцидентом медсестри були п'яними
Фото: depositphotos.com

У Росії в московській лікарні імені Ф.І. Іноземцева медсестри били, ображали й усіляко знущалися із 62-річної пацієнтки. Відповідне відео опублікував Telegram-канал Mash 25 квітня.

Відео авторам каналу надіслала одна з пацієнток цієї лікарні на ім'я Леа. Жінка на шостому місяці вагітності, але замість пологового будинку її поклали в терапію в цій лікарні.

Якось увечері Леа побачила, що одна з медсестер дуже п'яна, вона ходила похитуючись і закликала пацієнтів розійтися по своїх палатах. Після першої години ночі, коли вже настав відбій, жінка почула крики однієї з пацієнток і медсестер, які нецензурно лаялися.

"Я виглянула із своєї палати й побачила таку картину, що п'яні медсестри дуже сильно матюкали пацієнтку, бабусю. Вона кричала, вони її били. Я чула шльопання, ляскання, що вони її били, вони її матюкали", – розповідає Леа.

На відео, яке вона надіслала, дійсно чутно образи та крики.

"Потворо, я тобі вирву зараз бл...ть ногу. Я тебе вб'ю нах...й... Щоб ти здохла нах...й. Нехай тільки спробує покричить, вона лежатиме мовчки, зрозуміла? Нехай тільки їб...льник свій відкриє", – чутно жіночий голос у перемішку з криком пацієнтки.

Телеканалу "360" Леа розповіла, що медсестри вивезли пацієнтку в коридор, накрили з головою простирадлом і залишили її там на всю ніч. Також, за її словами, медсестри погрожували відвезти пацієнтку в морг.

Слідчий комітет РФ уже відкрив справу за ст. 238 Кримінального кодексу РФ (надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки). Слідчі виїхали до лікарні, провели огляд місця, встановили осіб, що володіють відомостями про інцидент, а також наявність камер відеоспостереження. Також проведено вилучення медичних документів.

Департамент охорони здоров'я Москви повідомив, що після інциденту головного лікаря цієї лікарні звільнили.