"Яка "швидка"? Вона мертва". У РФ під час стріму померла жінка. Перед цим блогер вигнав її на вулицю без одягу

Блогер продовжував ефір поруч із тілом померлої
Скріншот: life.ru
Російський блогер Стас Решетніков, відомий під псевдонімом Reeflay, не вимикав камери до приїзду медиків, які констатували смерть його подруги.

У ніч на 2 грудня в Підмосков'ї під час прямого ефіру блогера Стаса Решетнікова, відомого під псевдонімом Reeflay, померла його подруга, повідомляє ТАСС.

Співрозмовник агентства розповів, що інцидент стався в Раменському районі Підмосков'я, зараз триває перевірка.

Запис стріму на каналі Решетнікова зараз недоступний. Уривки відео оприлюднили Telegram- і YouTube-канали. За попередніми даними, померлу звати Валентина, їй було 26 чи 28 років. Mash пише, що вона була вагітною. Life повідомляє, що вона займалася проституцією.

Life зазначає, що під час стріму блогер і його приятелі вживали спиртне і знущалися з Валентини. В один із моментів їй бризнули в обличчя перцевим балончиком, жінка почала кричати, після чого виповзла на балкон.

Вона деякий час пробула на холоді, періодично просила, щоб її пустили назад. Коли Решетніков вирішив впустити її в дім, жінка, імовірно, була непритомною, що видно із запису ефіру на YouTube-каналі CCD YT (обережно, відео 18+).

Решетніков намагався привести до тями жінку, розмовляв із нею. "Мені здається, вона мертва нах...й. Я вам відповідаю. Валю, ти жива? У неї серцебиття навіть немає... Яка "швидка"? Вона мертва", – говорив блогер, періодично підходячи то до екрана комп'ютера, то до тіла померлої.

Mash пише, що лікарів викликали сусіди, які побачили жінку, яка лежить на снігу. З огляду на відео, блогер просив і підписників викликати "швидку". Він коментував те, що відбувається, і не припиняв ефіру навіть після приїзду медиків, які констатували смерть Валентини.

У пресслужбі управління СК у Московській області підтвердили факт смерті жінки, медики знайшли її тіло у приватному будинку вранці 2 грудня, указано в релізі. Ознак насильницької смерті не виявили.