"Є привід, її країна майже в НАТО". Прем'єр Польщі підтримав фінську колегу після публікації відео з її танцями

Марін заявляла, що на вечірці пила легкий алкоголь і не робила нічого протизаконного
Фото: EPA
Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький підтримав прем'єр-міністерку Фінляндії Санну Марін на тлі публікації відео, де вона танцює на вечірці. Про це 19 серпня повідомило RFM24.

"У неї є причини для радості, тому що Фінляндія практично вступила в НАТО, тож якщо цього разу вона дозволила собі ще трохи "Фінляндії" і, отже, танцю, то в цьому немає нічого страшного", – сказав він.

За словами Моравецького, Марін "потішила всіх нас такою дозою радості".

Контекст:

Фінський таблоїд Iltalehti 18 серпня опублікував відео за участю Марін, яке зняли під час вечірки. На відео політикиню знято під час танців у компанії друзів. Видання зазначає, що на ролику є відомі у Фінляндії ведучі, блогери та колеги Марін.

Політикиня заявила, що ролик зняли за кілька тижнів до публікації у приватному приміщенні і вона шкодує, що його оприлюднили публічно. Вона зазначила, що проводила вільний час із друзями, пила легкий алкоголь і не робила нічого протизаконного.

Після публікації відео Марін здала тест на наркотики, результату якого очікує за тиждень. Вона наголосила, що ніколи не вживала наркотиків.