"На борту було пекло – усі плакали, кричали". У Чорногорії екстрено сів літак авіакомпанії S7, що летів із Москви

Літаку довелося екстрено сісти в Подгориці
Фото: S7 Airlines / Facebook

Солістка гурту Serebro Ольга Серябкіна, яка перебувала на борту літака російської авіакомпанії S7, що здійснив екстрене приземлення, розповіла про обставини інциденту.

29 квітня в Чорногорії здійснив екстрене приземлення літак авіакомпанії S7, що виконував рейс GH 925 із Москви до Тівата. Про це повідомляє ТАСС, посилаючись на прес-службу S7.

Під час приземлення в Тіваті у літака не випустилися закрилки. Командир екіпажу вирішив піти на запасний аеродром у Подгориці.

Із Подгориці до Тівата пасажирів доправили на автобусі.

На борту літака перебував російський гурт Serebrо. Солістка групи Serebro Ольга Серябкіна написала про подію в Instagram.

"Відразу після зльоту у нас не закрилися закрилки літака, і ми могли розбитися. Наш літак пропав із радарів майже на годину, і ніхто не знав, де ми. Перед приземленням ми кружляли понад годину... Нас готували до аварійного приземлення – показували пози. На борту було пекло – усі плакали, кричали", – написала співачка.

За її словами, усі стюардеси, крім однієї, у критичній ситуації повелися непрофесійно.

"Оголошення було треш: "Під час приземлення буде три сильні удари. Закривайте голову руками. Якщо сядемо, речей не брати – бігти з літака". Той факт, що ми сьогодні приземлилися, – "щасливий випадок", – зазначила Серябкіна.