Підозрювані у вбивстві Кім Чен Нама можуть бути вже мертвими – ЗМІ

Джерела перевіряють інформацію про вбивство підозрюваних в нападі на Кім Чен Нама
Фото: ЕРА

Інформація про смерть нападників на єдинокровного брата північнокорейського лідера Кім Чен Ина – Кім Чен Нама перевіряється, проте така ймовірність існує, повідомили джерела агентства Kyodo.

Підозрювані у вбивстві єдинокровного брата північнокорейського лідера Кім Чен Ина – Кім Чен Нама можуть бути вже мертвими. Про це повідомляє агентство Kyodo з посиланням на дипломатичні джерела.

Зі слів джерел, інформація про смерть нападників Кім Чен Нама перевіряється, але така ймовірність існує.

14 лютого південнокорейське агентство Yonhap повідомило, що в Малайзії убито єдинокровного брата лідера КНДР Кім Чен Ина. Його нібито атакували дві жінки з отруєними голками. Підозрювані зникли з місця злочину.

Поліція Малайзії передала слова очевидців, які бачили, як якась жінка покрила голову Кім Чен Нама тканиною, просоченою невідомою рідиною. Жертва звернулася до медиків, проте врятувати її не вдалося.

Відомо, що в Малайзії Кім Чен Нам перебував за документами на ім'я Кім Чхоль.

Кім Чен Нам був старшим сином покійного лідера Північної Кореї Кім Чен Іра і жив за кордоном, не обіймаючи жодної державної посади. Він був народжений внаслідок позашлюбного зв'язку Кім Чен Іра з актрисою південнокорейського походження.

Кім Чен Нам публічно критикував систему управління країною в КНДР.