Поліція у Таїланді відмовилася випустити Рибку і Леслі під заставу – ЗМІ

Рибці висунуть обвинувачення у незаконній трудовій діяльності у Таїланді
Фото: Настя Рибка / Instagram

Джерело ТАСС повідомило, що судове засідання, на якому будуть висунуті обвинувачення моделі Анастасії Вашукевич (Насті Рибці) та її "секс-наставнику" Олександру Кирилову, відомому як Алекс Леслі, має відбутися у Таїланді 27 лютого.

Поліція таїландської Паттайї відмовилася випустити під заставу на час попереднього дізнання модель Анастасію Вашукевич (Настю Рибку) та її "секс-наставника" Олександра Кирилова, відомого як Алекс Леслі. Про це повідомило ТАСС 27 лютого джерело у правоохоронних органах Паттайї.

За словами співрозмовника агентства, "вони намагалися домовитися про заставу, але дістали відмову". Він додав, що "тепер вийти під заставу затримані зможуть тільки за судовим рішенням".

Джерело зазначило, що судове засідання, на якому Рибці і Леслі висунуть обвинувачення в незаконній трудовій діяльності, а також розглянуть питання про заставу, має відбутися 27 лютого.

Таїландське законодавство дозволяє затриманим виходити під грошову заставу на період поліцейського дізнання, а також на період слідства і судового розгляду.

У посольстві РФ у Таїланді заявили, що затриманих у Паттайї організаторів нелегального "секс-тренінгу" депортують із Таїланду.

Поліція затримала 10 росіян за незаконне проведення секс-тренінгу 25 лютого. Серед них виявилися Рибка і Леслі.

Місцеве законодавство передбачає покарання за незаконну трудову діяльність у вигляді позбавлення волі до двох років або штрафу в розмірі до 100 тис. батів (понад $3 тис.). Як правило, тайська влада обмежується штрафом і депортацією.