Поліцію Грозного очолив студент-першокурсник, якого Кадиров назвав своїм братом

Хас-Магомеда Кадирова (ліворуч) відрекомендували в.о. начальника поліції Грозного
Скріншот: kadyrov_95 / Instagram

Глава Чечні Рамзан Кадиров відрекомендував молодшого лейтенанта Хас-Магомеда Кадирова начальником управління МВС Росії в місті Грозному.

Глава Чечні Рамзан Кадиров відрекомендував молодшого лейтенанта поліції Хас-Магомеда Кадирова особовому складу управління внутрішніх справ Росії в місті Грозному. Про це він написав у своєму Instagram.

"Це енергійний і працьовитий, прекрасно підготовлений керівник. На раніше обійманих посадах він зарекомендував себе тільки з відмінного боку. Протягом короткого часу йому вдалося докорінно змінити ситуацію в управлінні наркоконтролю МВС у ЧР", – повідомив Рамзан Кадиров.

У пості від 16 грудня він називав Хас-Магомеда "дорогим братом".

Вік нового начальника міської поліції і ступінь його спорідненості з керівником республіки уточнити не вдалося, пише "Фонтанка". Відомо, що 30 серпня 2017 року Кадирова зарахували на перший курс заочної форми навчання Чеченського державного університету за напрямом "Економіка".

На сайті МВС РФ у Чеченській Республіці зазначено, що в підпорядкуванні у молодшого лейтенанта Кадирова є полковники, майори та інші старші чини поліції.