Pornhub видалив усі неперевірені відео, це 60% контенту

Із момент запуску Pornhub будь-яка людина могла створити акаунт і завантажувати в нього відео
Фото: EPA

Після зміни своєї політики сайт Pornhub видаляє відео, завантажене неперевіреними користувачами. Сервіс уже видалив приблизно 9 млн відео.

Сервіс порнографічного контенту Pornhub змінив політику безпеки, унаслідок якої заборонив неперевіреним завантажувачам публікувати новий контент, а також видалив значну частину завантаженого раніше відео. Про це 14 грудня повідомило видання Vice.

Із сайта видалили всі відео, які було завантажено неофіційно партнерами або членами модельної програми Pornhub. Увесь видалений контент пройде перевірку наступного року, після цього відео можуть повернути на сайт.

За інформацією Vice, із сайта видалено приблизно 60% контенту. Журналісти зазначили, що 13 грудня ввечері на Pornhub було майже 13,5 млн відео, причому більшість із них – неперевірених облікових записів. 14 грудня вранці панель пошуку показувала 4,7 млн відео.

Vice зазначає, що Pornhub змінив політику після публікації в The New York Times про те, що сервіс заробляє на відео з реальними сценами насильства і неповнолітніми.

Із момент запуску Pornhub 2007 року будь-яка людина могла створити акаунт і завантажувати в нього відео.