"Познайомлю з Пончиком". Рогозін пообіцяв забрати собі таксу, яка брала участь в експерименті з рідинного дихання

19 грудня Рогозін і президент Сербії Олександр Вучич були присутніми на експерименті з рідинного дихання в російському Фонді перспективних досліджень
Скріншот: ПРОTV / YouTube

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін заявив, що хвилювався через таксу, яку під час експерименту в російському Фонді перспективних досліджень помістили в резервуар із рідиною.

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін на своїй сторінці у Twitter пообіцяв забрати собі таксу із кличкою Ніколас, над якою провели експеримент із рідинного дихання в російському Фонді перспективних досліджень.

"Я розумію, що такі експерименти потрібні, але по-людськи хвилювався через собаку й одразу вирішив забрати його собі. Після карантину заберу додому, де познайомлю з Пончиком – моєю німецькою вівчаркою. Сподіваюся, вони подружаться", – зазначив він.

19 грудня Рогозін і президент Сербії Олександр Вучич були присутніми на експерименті з рідинного дихання в російському Фонді перспективних досліджень. Таксу помістили в резервуар зі спеціальною рідиною, яка не містить азоту. Собака спершу нервував, але потім освоївся і почав дихати спокійно. Показ сюжету про дослідження на ТБ викликав хвилю обурення в соціальних мережах.